Ansigtsmaling Grimas – Afkommet er vilde med ansigtsmaling

Børnene i familien, der begge 2 er startet i fritter er blevet vilde med det der ansigtsmaling. Jeg regnede egentligt med at ansigtsmaling var mere noget der var interessant hos noget de mindre børnehavebørn, og de testede det også begge ved fastelavn på det lokale torv. Men i dag er Grimas ansigtsmaling sørme hittet for begge ungerne.

For at vores unger kan lege videre her i huset har jeg og manden indkøbt det der ansigtsmaling Grimas. Så i søndags, hvor jeg slumrede halvlænge, stod krapylerne selv op, indtog cornflakes og gik i gang med at nulre med det nyidkøbte ansigtsmaling. Begge børn er ret ferme til at lægge det flot. Så børnene slentrede da liige ind om Fona og forbi slikbutikken med ansigtsmaling som puslespil plus glubsk tiger. Kåde kids. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.

Jeg vurderer at tilbøjeligheden til ansigtsmaling Grimas begyndte på samme tid som pædagogen Annas start. Den kvinde er imponerende skabende og kreativ og opstartet et kostumeværksted, hvor dem der vil leger med ansigtsmaling, lægger det på hinanden eller finder på sjove kostumer. Malingen har Mille lader det til at være.