At valg af book livemusik eller book standup – Undertegnede skal stå for book underholdning hos bookingbureau

Et par uger siden valgte jeg at participere i udvalget for fest for den fremtidige fest på arbejdet. Efterhånden fik jeg tildelt ansvarlighed omkring at tage kontakt til et bookingbureau der vil fremfinde noget, som der skal oplive os under aftenen. Vi skal danse og spille fodbold hen over dagtimerne, mens den senere hen står på ”book underholdning” af at noget sjov fra et bookingbureau. Nu må jeg beslutte mig.

Gudskelov findes der ik nogen, som bestrider at jeg må beslutte book underholdning. Det kommer garanteret an på, hvilke acts det udvalgte bookingbureau kan oplyse som er ledig på dagen. Naturligvis endvidere hvad book underholdning af standup i sammenligning med livemusik koster.

Når det gælder book underholdning, så forhører jeg andre i festudvalget. Nogle af mine kolleger vælger book standup og andre foretrækker book livemusik. Jeg indbød de øvrige i udvalget stemme på book standup eller book livemusik og tænkt jer. I alt er vi 9 i festkomiteen og off course er der samme stemmetal på book standup og book livemusik. Som følge af det må jeg selv vælge imens jeg skal tage kontakt til vores bookingbureau.