Hurra, min ældste tager af sted på efterskole i 8 klasse!

I klassen har vores Jan ej følt sig særlig godt tilpas..! Der har længe været en ringe gruppe-dynamik. Og beklageligvis været konfronteret med mobning. Det har virkelig bare været enormt trist. Jeg har været opslugt af tårer, og dét har han selvfølgelig også været… Vi har i aftes FINALLY fundet ud af en super duper løsning på problemstillingen… Vi har truffet den afgørelse, at han skal på efterskole i 8 klasse! Det er snart, så han skal ikke være trist så længe endnu! Vi er alle kodylt lykkelige for denne ide. Egentlig var det vores lille spirrevip, der opdagede efterskole 8. klasse! & vi begge støttede fuldstændig op om hans gode forslag, da han kom med det til os, for snart tretten måneder siden… Jeg har udelukkende hørt positivt om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ bekymret overhovedet. Jeg er rigtig overbevist om, at det bliver en super oplevelse for ham.

Vi har imidlertid dét luksus-problem, at vi ej træffe en afgørelse omkring, hvilken af Danmarks skoler, vi skal sende ham på. Der er mange forskellige efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at skabe mig et overblik, men jeg synes, at det er hårdt! Så jeg håber, at i kan hjælpe mig med at finde en social efterskole 8 klasse (http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html)… Jeg ved alene, at det ik er alle former for efterskoler, der kan tilbyde undervisning til en 8. Klasser, så husk, at det altså skal være en efterskole 8. klasse… Grundlæggende beder vi til gud om at kunne finde en efterskole 8. klasse, der tilbyder guitarundervisning… Det holder han af rigtig meget, & dét har hjulpet ham rigtig meget, når han har været modløs. Derfor er det et kriterium, at han kan fortsætte med at forbedre sig…