Indfald angående komposit hegn og andre vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor vi er uprøvede ejermænd af et hus skal min kæreste og mig se at beslutte os for ting og sager som komposit hegn og sådan et vedligeholdelsesfrit hegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, . Vores have går umiddelbart med adgang til skoven og haven kun lidt tildækket med pagodebuske. Vuet er herligt, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle kigge direkte ind. Og jeg & manden vil gerne have steder i baghaven, hvor jeg og ham kan gå rundt uden tøj på.

Efter at vi er rykket til Svendborg er jeg startet på at søge på komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn. Gustav og jeg er ikke kommet frem til, om vi vælger et komposit hegn, men vi vil bestemt foretrække et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi skal sætte op. Dette er kæresten og jeg ligesindede om.

Min bror fik udfærdiget komposit hegn i hans forhave, og det er herren rigtig ellevild med. Et komposit hegn kan vidst nok vælges i flere mørke & lyse farver og højder. Han har valgt et mørkegråt vedligeholdelsesfri hegn, i mens vi nok vil beslutte os for et lyst komposit hegn. Ham & jeg kan være glade for noget landligt og lyst.