Jobævl om gummilister, gas cylinder, lister og stropper

Min bror skal beskæftige sig med gas cylinder, stropper, gummilister og lister. regner ud, så kender undertegnede ikke en dut til gas cylinder, stropper, lister & gummilister. Og dog … gummilister forbinder jeg med at få lister sat op på for eksempel badeværelset. Og stropper kan fx være lokaliseret i s-bussen, som passagererne ka’ holde i, eller i min jakke, så den kan hænges op.

Gummilister, stropper, gas cylinder og lister som fag er derfor nyt for mig. Min bror og jeg snakker jævnligt om arbejde, og deraf er undertegnede nysgerrig omkring, hvad Ole kommer til at ævle om gummilister, stropper, lister og gas cylinder.

Stropper af gummi kan vidst anvendes til trailere, lastbiler og presenninger. Gas cylinder kan såvel bruges til køkkenlåger, kontorstole og drivhuse, underretter storebror. Undertegnede fatter vidst ikk hvad en gas cylinder lige kan pånær at funktionere som en slags fjeder.