Kæresten & jeg skal som husejere shoppe komposithegn/vedligeholdelsesfri hegn

Nu hvor vi er dugfriske herrer i eget hus skal min kæreste og mig se at tage stilling til ting som komposit hegn og eller et andet vedligeholdelsesfrit hegn. Vores baghave ligger direkte hen til et offentligt område og indkigget er afgrænset lukket af med snebærbuske. Det resulterer klart nok i en rigtig smagfuld langstrakt udsigt, men uden et vedligeholdelsesfri hegn kan alle glo direkte ind. Og vi have steder i vores have, hvor vi kan tulle i haven i bikini.

Efter at kæresten og mig er flyttet til Thisted er jeg begyndt at finde tilbud på vedligeholdeldes fri hegn og komposit hegn. Morten og jeg ved ik’, hvorvidt vi går efter et komposit hegn, men vi går absolut efter et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. På det punkt er kæresten og jeg ligesindede.

Farbror Tom har komposit hegn i baghaven, og han er særdeles glad for sit valg. Det kan blive leveret i flere forskellige farver og højder. Han købte et mørkegråt vedligeholdelsesfri hegn, men min kæreste og jeg vil sikkert foretrække et hvidt/lyst komposit hegn. Ham og jeg går efter hvidt og slidt.