Karneval i aalborg inkl samba, lækre karnevalskostumer og mit valg af karnevalskostume

Jeg fantaserer om at tage til karneval i Aalborg inklusive fjer, glimmer og karnevalskostume (http://dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228/). Moi har en stor kærlighed til fest i parker og gader samt karnevalskostumer. Og jeg har fået at vide, at karneval i Aalborg er et brag af en fest og med mange deltagere. Har I læsere medvirket med karnevalskostumer og fjer? Så må I gerne give mig besked?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Mig og tøserne iført fine, glitrende karnevalskostumer og så bare skabe en fest og shake booty til en samba. Jeg kender faktisk én, der øver i at være med sammen med et ensamble til karneval i Aalborg i et flot karnevalskostume. Det kunne være skønt at tage til Aalborg og møde vores veninde og se, hvor kompetent pigen er efter træningen. Vi ska’ sgu med og overvære hendes show.

Sidste år var jeg til fælledparkens karneval, men kunne forstå, at karneval i Aalborg er større. Og det har virkelig nogle gange været ret begivenhedsløst i Fælledparken, hvor blot de yngste var klædt i karnevalskostumer. Så jeg vil af sted til karneval i Aalborg iført glitter/glimmer, karnevalskostume og fjer. Jeg glæder mig allerede nu.