Om træemballage, plastpaller, europaller og trykimprægnering

Jeg synes det er fedt at gøre brug af plastpaller, træemballage eller europaller til alle mulige møbler. Og som flere andre påtænker jeg, om hvorvidt jeg personligt kan lave nogle siddepladser i baghaven eller perhaps højbede ud af træemballage, europaller eller plastpaller. Jeg har for ikke så længe siden fået et fad til bål i gave, og noget skal vi jo sidde rart på, når gæsterne rister snobrød og nyde flammerne. Jeg mener desuden, det er tjekket at gøre det selv.

Tænker I læsere som jeg, at nogle flotte taburetter og urtebede, som du egenrådigt har designet vil være sååå flot? Efter lidt research vedrørende køkkenbede i træemballage og europaller har jeg konkluderet, at flere hjemmesider anbefaler plastpaller frem for europaller og træemballage. Dette har bund i at urtebedets pluksalat, løg og kartofler. Men hvis man bruger plastpaller kommer der ikke til at ske den fare.

Jeg ved ikke rigtigt med spiseborde i europaller eller anden træemballage. Til det formål vil jeg nok benytte plastpaller som alternativ, så jeg uden tallerken kan lægge en honningmad fra mig. Europaller og træemballage kan helt problemfrit bruges til siddemøbler, som slet ikke kan kontaminere urter og grønt. Jeg bør i hvert fald helt problemfrit kunne skabe møbler til at sidde på ud af træemballage og europaller hvorvidt træet er trykimprægneret eller ej.