Smart tidsregistrering via internetbaseret stempelur på arbejdet

Tidsregistrering » http://danmade.dk/, på arbejdspladserne virkede i gamle dage ved, at de ansatte returnerede såkaldte stempelkort, der henne ved et stempelur [http://danmade.dk/produkter/stempelur/] skulle printes. Som det er nu er tiden løbet fra sådan en manuel og ikk synderligt tidsoptimeret proces. Så brug af stempelur til effektiv tidsregistrering sker digitalt og uret transmitterer automatisk data til pigerne til bogholderi. Faktisk kan samtlige medarbejdere as far as I know fremdrage samtlige indtastninger af tidsregistrering og stempelur og eftersøge, når der dukker usikkerhed op vedr., hvornår man mødte på arbejde forleden. PÅ denne måde bli’r ikke nogen forsømt.

Tidligere før jeg fik ansættelse dér, hvor jeg har ansættelse idag kendte jeg ikke til stempelur og var nødt til uden digital hjælp at nedskrive min egen tidsregistrering. Det gi’r måske lidt en følelse af selvbestemmelse, selv at notere tidsregistrering uden hjælp fra et stempelur. Men jeg er åbenhjertigt totalt tilfreds med, hvordan vi kører med automatisk digital tidsregistrering, for på den måde ska’ jeg ikk personligt i slutningen af ugen holde styr på, hvor vidt jeg er i over- eller underskud. Og i perioder i mens jeg drukner i overarbejde, så knokler jeg løs mens det smarte online stempelur ordner alt det her tidsregistrering. Dermed skal jeg ikk at gå og erindre tidsregistreringen når det er sent.