Smarte forslag til at designe med byggematerialer af pallerammer og paller som europaller/eur-paller

Eur-paller (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34) (jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33) er en nem måde at opbygge senge, borde og stole af.. Du kan måske opdage gamle paller og pallerammer (www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27) i butikker eller alternativt har du mulighed for at finde eur-paller, europalle, pallerammer og andre paller prisbilligt hos flere virksomheder. Du bør ikke absolut være mega handy, før at du sagtens kan lave solide og nice møbler med pallerammer, Eur-paller og andre paller.

Eur-paller, europalle, paller og pallerammer kan fx anvendes til at konstruere en sovemulighed med god cirkulering omkring madrassen, ben og et praktisk hovedgærde. Desuden kan man bruge eur-paller, europalle og paller til dæk på din terrasse, i mens pallerammer selvsagt er gode til urtebedet, de ska’ bare ik være behandlet. Til køkkenbedet er pallerammer behændigt at bygge om. Eller ombyg pallerammer sammen og skabe en urtehave, der får noget højde. Skal du ikke at benytte trykimprægnerede pallerammer og paller, så kig efter eur-paller. De er ik tryk imprægnerede.

Kreer et sofabord, man nemt kan flytte rundt på ved brug af eur-paller eller europalle der har nogle hjul under. Du kan endvidere pynte en nyindkøbt europalle eller sæt 2-3 paller sammen og hæng dem op nær sofaen som opbevaringsplads. På blogs findes der ret meget ideer, hvor opfindsomme mennesker uddyber, hur de foreslår at bruge eur-paller, andre paller, europalle og pallerammer som en robust og billig bidrag til deres indretning.