Søndag formiddag forbedres via nyt havehegn i form af kombineret støjdæmpende lydhegn og raftehegn

Jeg har over længere tid været generet af manglende lydhegn omkring min bolig. For mine tøser og mig residerer lige ved et styks yderst larmende landevej og jeg er super generet over tidligt om morgenen af larm fra busser og lastbiler. Så det er tid til et lydhegn. Bortset fra dem er monteret op til motorvejen, så har jeg ikk kendt til lydhegn før. Men som haveejer kan du åbenbart nemt anskaffe sig sådan et havehegn med lydhegn. Det bliver årets bedste køb.

Der skal være nogle stauder tæt ved grundens dugfriske havehegn. Samtidig har vi en række æbletræer, som samtidig kommer til at skygge en smule for det spritnye raftehegn. Jeg ser frem til sådan et lydhegn og forhåbentligt at kunne sove igennem hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn stilheden bli’r fedt. Så projekt havehegn åbner med internetsøgning på sammensætningen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Jeg har faktisk kig på noget, så jeg kan komme i gang her om nogle hverdage.

Et lydhegn , som at der er udformet ligesom et raftehegn, er det, jeg skal have. Jeg mener at den model ligner et naturligt og rustikt havehegn, der matcher rigtig fint til vores ønsker med en lidt tilgroet have. Et lydhegn har en hvis højde således at jeg og døtrene kan omgå kigget til vejen. Og raftehegnet ser super dejligt ud med det flotte træstolper. Børnene og mig skal nok blive imponeret af det nye havehegn. Godt jeg blev bekendt med sådan et havehegn.