Spritnyt arbejde med affedtningsmiddel, kølemiddel og vibrationsafgratning/afgratning

Før i sidste uge kendte jeg ikke til kølemiddel , http://katalog.prebenz.dk/affedtning–kemi-til-affedtning, , vibrationsafgratning {http://katalog.prebenz.dk/vibration}, afgratning eller affedtningsmiddel , http://katalog.prebenz.dk/affedtning, . Kølemiddel, vibrationsafgratning og affedtningsmiddel er sandelig ikke noget, som har fyldt i min verden.

Hvad er det så?

Affedtningsmiddel virker virksomt til at afvaske snavs, fedt, olie, sod mm smart til fødevarebranchen, industi, søfartsindustrien og landbrug. På arbejdet anvender mine kollegerne f.eks affedtningsmiddel til at rense plast, gulve og fliser, så jeg kan forstå at affedtningsmiddel er et uundværligt universalprodukt.

Afgratning som blandt andet vibrationsafgratning bruges til at stryge grater. Og så er et godt spørgsmål, hvad grater er? Jo grater de bliver dannet når metalemner bliver forarbejdet hvilket ødelægger delene i f.eks et maskineri. På grund af dette er vibrationsafgratning/afgratning vigtigt inden for div. virksomheder. Jeg mener forresten at det er anbefalet at tage vibrationsafgraning med mekanisk afgratning.

Som navnet indicerer er kølemiddel anvendt i systemer med køling. Eksempelvis i varmepumper og i køleskabe. Som kølemiddel kan du anvende væsker eller gasser som eksempelvis nitrogen, ammoniak eller vand.

Ååh, man hører mange nye og mærkelige verber som affedtningsmiddel, vibrationsafgratning, afgratning og kølemiddel, mens du opstarter nyt og uvant tjans. Pyha.